Volvo är inne i en ny fas

Först kom XC60 som finns att köpa redan idag. För en månad sedan fick vi veta att S60 ska tillverkas. Nu kommer även nya V60. När V50 kom var det många som blev överlyckliga. Främst de som ville ha ut mer av sin bil men ändå ville få tillgång till Volvos säkerhet, komfort men framförallt lastutrymme. Mellan V50 och den traditionella V70 kommer nu ett mellanting som går i stil med Volvos nya form och design. 

På utsidan ser man att alla de nu tre senaste modellerna har fått ett lite mer aggressivt och coolare intryck. Volvomärket där fram glänser stort men någonting som är gemensamt med åtminstone den kommande S60 är att de motorer som finns att tillgå är aningens mindre. Åtminstone om man ska tro de rykten som finns.

Det är nu även klart att V60 och sedan ett tag tillbaka även S60 ska tillverkas i Sverige och Torslanda. Kan volvoarbetarna få tillbaka sina jobb är frågan nu när Volvo är inne i den nya fasen. 

 

Som väntat fick också Volvo skära ner på den väldigt häftiga men säkert kostsamma designen på den nya S60. Den S60 som kommer till att tillverkas kommer förmodligen se ut snarlikt detta vilket fortfarande är det sportigaste som kommit från Volvo någonsin:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0