Planering och åter planering

Nu i veckan påbörjade vi arbetet med att få klart alla avtal med de olika handlarna i Skellefteå. Många låter mycket positiva till programmet och efter att de sett pilotklippet även taggade på att se mer. Vi har även haft ett mycket givande möte med Skellefteå motorsällskap som ska hjälpa oss att komma ut på tävlingar i sommar. 

 

Finns även lite nyheter kring vår monter på Vårmässan. Vi kommer förutom att informera om programmet även att ha lite tävlingar och en fotoutställning med blandade bilder. Vi kan också gå ut med att planerad produktionsstart är vecka 20. 

 


Motorliv på Vårmässan i Skellefteå

I början av maj månad kommer Vårmässan i Skellefteå att äga rum och då kommer vi vara där. Vi kommer stå i LFM Skellefteås monter som är ett av produktionsbolagen som producerar programmet. Där kommer du kunna träffa oss och prata med våra tre programledare. 

När det börjar närma sig kommer vi med mer information.


Vi söker kunniga till filmteamet!

Det är inte allt för långt kvar tills vi börjar våra inspelningar av motorliv. Som det ser ut nu så kommer vi förmodligen börja inspelningarna redan i maj och därför söker vi nu kunna människor till vårt filmteam. 

Har du en utbildning inom media i ryggen och ett stort intresse för bilar och motorer så tycker vi att du ska höra av dig till oss. Mejla till oss på adressen: [email protected]


Bortklippt från pilotavsnittet

Nu kommer lite bortklippt material från vårt pilotavsnitt.


Nya klipp från loaded kraschen

Nu finns kanal nios reklamspot ute på youtube. Observera vad Kenneth säger just föra han kör av banan. Lite humor i det i alla fall :)


RSS 2.0