Motorliv teaser

Nu ger vi er tittare en lite smygtitt från programmet som kommer. Tyvärr så har vi blivit tvungen att skjuta fram datumet då programmet kommer sändas. I dagsläget kan vi säga att programmet kommer sändas i början av vintern.

Två inspelningar och en provkörning

Inspelningarna rullar på för fullt och snart är det inte mycket kvar. Senast gjorde vi klart vår pimp bil som snart kommer upp på blocket och så har vi också varit till gokart banan och intervjuat Robert Dahlgren. Har även provkört Volvos nya suv XC60 som vi såklart kommer att testa i programmet.

En massa fina bilder från inspelningarna:











Inspelningen av Pimp my citroen:



Prokörning av Volvo XC60.





Provkört nya Fiat 500 och Mazda 3

Vi provkörde två bilar idag som båda ska vara med i programmet och som vi kommer filma inom en veckas tid ungefär. Johannes testade nya Mazda 3 som kommer som standard med den nya start-stop tekniken som vi hade lovat att testa i ett inlägg i våras. Ludwig testade nya Fiat 500 som är den tredje bilen som har börjat tillverkas på nytt i ny tapning.

Här kommer lite bilder från dagen.













Vi har testat nya Ford Fiesta

Idag har vi testat en av världens mest sålda småbilar Ford Fiesta. Fram tills nu har vi bara spelat in reportage och andra delar till programmet men nu ska vi börja med biltesterna. Ford Fiesta och Fiat 500 kommer vara de första två bilarna som vi stället emot varandra. Se testerna i programmet i höst.








RSS 2.0