Härlig dag för ett pilotavsnitt

Det kändes som att allting stämde igår. Vädret var underbart, tempen låg kring 0 och det blåste nästan inte alls. Helt perfekt för film och foto!

Ludwig, tillsammans med en av hans foto-kumpaner Johan dök upp kring 09:00 och vi stakade tillsammans ut schemat för inspelningen. Kusin David anslöt kort därefter redo även han att plåta.

Vi började med att filma lite introduktionssnack om aktiviteten som sådan och säkerhetstänk kring iskörning. Efter det kom Ruben med sin härligt skabbiga volvo 740 samt Mårten i hans BMW och efter det handlade resten av dagen om att fånga så mycket ballt material som möjligt i så många vinklar vi kunde tänka oss. I det hela gjorde vi ett bra jobb med betoning på Ludwig och hans kameraspakande. Att vi kan skapa något som är bra ur ett tekniskt perspektiv råder det ingen tvekan om. Hoppas sedan att det är intressant att titta på också. =)

Att jag fick sladda runt med rishögen på isen nästan hela dagen var ju ingen nackdel. Roligt var det även att agera programledare. Ser fram emot att även få spaka kamera framöver.

/ Johannes Holmlund

Några pix:

Foto resp. edit: David/Johannes






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0